artnitcampos

 

 

artnitcampos neix amb la finalitat d’apropar l’art contemporani al públic en general. Sortir de les galeries i espais convencionals perquè la gent del carrer pugui convertir-se, per una nit, en receptors i crítics d’art. El nostre compromís amb la societat és fer tot allò possible per ajudar-los a viure una experiència estètica d’una manera més fàcil. Apostem per allò multidisciplinar i no convencional, pel que es poden trobar tots els formats i expressions artístiques.

Des dels seus inicis, artnitcampos sempre s’ha vist molt lligat a l’art viu a través d’intervencions artístiques. Al llarg de les passades edicions de l’esdeveniment s’ha notat com aquestes ja són un referent dins el nostre programa i són també creadores d’interessants expectatives al públic que ens visita durant la nit.

____________________

artnitcampos_12

artnitcampos_13
____________________

organització
Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Campos
+ Andreu Mas Jiménez/AODL mancomunitat migjorn de mallorca/m3
+ Damià Mulet i Vanrell
+ Maria Nicolau i Oliver
+ Miquel Oliver Adrover
+ Antònia Maria Rigo Gual

 

agraïments
Magdalena Mesquida, Jaume Cantallops, Catalina Bennàsser, Ramon Juan Sitjar, Antònia Maria Mir, na Mari sa perruquera, Julià Ginard Riera, Família Ginard Riera, Ángeles Ramos Santiago, Puigserver Arts Gràfiques, Catalina Seguí, Rafel Caldentey, Dominik Krähenmann, Família Mas Vadell, Cafè Galeria, Es Bocí, Ses aigües blanques, Ca’n Vermell, Antònia Obrador, Antònia Ca’s dentista Gasparet, Pep Olivares, Joan Lluís, Guillem Moranta, Juanra Mulet, Andreu J. Galmés i a tots els voluntaris que han ajudat a pintar els nius.