tamara tejada | moda

Captura de pantalla 2014-07-21 a las 00.59.37

Partint del Parc Nacional de la Serra de Guadarrama, un lloc excepcional situat en el centre de la Península Ibèrica, es troba una naturalesa exquisida, envoltada de fauna, flora i història cultural, que fan que es converteixi en un lloc únic on deixar-se portar i perdre’s per aquests boscos infinits. Això proporcionarà crear una col·lecció inspirada en certs éssers vius que compon la serra plasmant-ho d’una manera subjectiva amb la finalitat de fer veure la bellesa interior d’aquest parc protegit.

Les peces més importants que compondran la col·lecció seran faldes voluminoses, pantalons ajustats, tops amb un patronatge més treballat i vestits còctel a excepció de les últimes sortides.

El tipus de col·lecció ha de plasmar la naturalesa d’una manera molt sofisticada, amb molta elegància, detallista i molt pura. Es podrà reconèixer la representació de la Serra en cadascuna de les peces, ja que malgrat transformar-les, es parteix dels conceptes, els temes, textures, materials, detalls, brodats, talls, línies i acabats, per així poder arribar a crear una línia de la col·lecció ben plantejada. També s’adaptarà a l’estètica, les necessitats i desitjos del mercat al que es dirigeix aquesta col·lecció, predominant la personalitat, diferència i qualitat.