cibersheep

Envaint el món des del 1996. CiberSheep ja fa més de quinze anys que va començar a envair la Terra i no aturà fins a apoderar-se del món sencer amb la seva música.

Glam Dance Rock. Pipelles postisses, ritmes ballables i fortes guitarres. CiberSheep és una banda poc habitual: Forta imatge d’estètica oriental, gust per la ciencia ficció i música que mescla ritmes ballables i guitarres distorsionades.

Directes espectaculars. Els directes están concebuts com a videoclips en viu o com petits musicals. Són una sorpresa darrera l’altra, amb canvis de vestuari constants, que no deixen ningú indiferent.

Rumors i història.
Es diu que els vertaders membres de CiberSheep moriren a un tràgic accident. Gogo-sán, el gogó, viatjà en el temps per evitar-ho però va fracasar a la seva missió. L’única solución que va trovar, per reconstruir el grup, va ser fer-ne uns clons amb les mostres d’ADN que van poder ser recollides.

A l’intent de dominar el món, se va interposar naKhirn (l’arxienemiga de CiberSheep) un ser d’un altre dimensió, que no només vol el control de tota la humanitat, sinó que ho vol fer a través d’una infecció total. Per aconseguir els seus propòsits, destrueix tots els clons que trova a la llarga batalla del poder.

Gogo-sán i CiberSheep Vermell cauen malferits i l’única esperança és que en CiberSheep Blau amb les seves innumerables còpies els pugui rescatar. Però aquesta empresa no ésta n fácil de fer com de dir i naKhirn aconsegueix destruir completament a en Gogo-sán, deixar fora de combat en CiberSheep Vermell i fer que els CiberSheeps Blaus es perdin entre dimensions.

No se sap com (es pensa que un dispositiu especial) la línea temporal canvia de forma brutal. Què vol dir això? Que els del grup canvien a les opcions quàntiques més probbles. És a dir, que ens trobam amb un nou Gogo-sán i la seva contrapartida d’antimatèria: na GogoGirl.

I en CiberSheep Blau? On és en CiberSheep Blau? La seva opció quàntica més probable és el Ninja Púrpura.

Com es desfarà tot aquest embolic? No vos perdeu els nous capítols del còmic.

cibersheep