david martín

Amb un llenguatge artístic qualificat de lúdic, i utilitzant com a mètode d’expressió l’humor i el sarcasme, l’artista sent inquietud per experimentar i autosatisfer-se, sent aquests últims els pilars del seu treball artístic.

Així, la seva manera de presentar, enjudiciar o comentar la realitat ressalta el costat còmic, rialler o ridícul de les coses sent usat com forma vehicular entre la veritat subjectiva de l’artista i l’espectador.

Amb un diàleg universal basat principalment en les misèries de les nostres vides, els desitjos i anhels, aquest procés creatiu, gairebé terapèutic, no solament busca la reflexió de l’espectador i entretenir la seva mirada, sinó fer-li també participi del que s’està explicant i de la crítica posada de manifest.

Influenciat per una Societat de la imatge i de la informació com la qual ens ha tocat viure, les obres encadenen idees, treballant gairebé de forma espontània la crònica contra la intemporalitat. Aquestes reflexions el porten fins a mètodes d’expressió gràfiques i plàstiques molt variades, donant cabuda també a expressar-se amb diferents disciplines artístiques.

 

david martín castaño. 1978 Palma de Mallorca.

Cursa els seus primers estudis d’art oficials en l’antiga Escola d’Art de Palma. L’any 2000 s’instal·la a Barcelona, on obté el títol de Tècnic superior en gràfica publicitària a l’Escola d’Art Pau Gargallo de Badalona.

A partir del 2007 comença una nova etapa en la qual se sumen nombroses exposicions intervencions en l’àmbit de les arts plàstiques. Algunes de les seves obres han pogut veure’s en publicacions com la Revista Bon Art, Revista Ad o InStyle així com en edicions digitals com PAC ( Plataforma d’art contemporani), Nou Estil o Neo2.

Actualment compagina el treball de creativitat i disseny amb l’artístic en el taller. La seva obra pot veure’s de forma permanent en Galeries de Palma i Madrid.

www.dablada.com

Obra permanent:

Galeria Fran Reus. Palma
Galeria Marita Segòvia. Madrid
8Ulls. Port de Pollença

david martin