pere salvà

Calavera post-it

Després de la pintura compulsiva que Pere Salvà ha realitzat damunt tot tipus de materials, presentam per l’artnit de Campos 2014 una retrospectiva de l’obra més característica de l’autor, propera a les pràctiques de Jean-Michel Basquiat o de Lluís Juncosa. En un intent de recercar, entre tots els seus quaderns, un autoretrat pròxim, entram dins la caverna dels múltiples “jo” que s’amaguen darrere els seus personatges i les seves impressions de la vida urbana actual.

Pere Salvà (Son Ferrer, 1983) és un artista autodidacta. Els còmics exerceixen de rumb. El seu estil multidisciplinari i canviant ha fet possible una trajectòria ascendent. Va començar a exposar a la Esquina (2007) de Palma i a Sòller. Presentà Pvrgatòriuma Calonge el 2010 i Insecticida a Palma el 2011. Ha estat artista resident a Kaleuxe amb El tipo más simpático del mundo (2012) i ha realitzat l’Inventari II de Comerciants de Núvols (2014). Ha participat en múltiples exposicions col·lectives a Pococomún i Sa Possessió.

La seva relació constants amb escriptors i altres disciplines ha possibilitat la publicació de materials artístics i literaris. A part de Fanzines Rodilla magazine ha il·lustrat llibres de poemes i la revista Pèl capell.
dibuix pere artnit