juanjo fuentes

juanjo fuentes, artista i col·leccionista, ha treballat en Galeries d’art i en el muntatge d’exposicions. Resideix i treballa a Màlaga.

El seu treball es caracteritza per la seva visió irònica de la realitat que ho circumda. Les seves obres parlen d’amor, sexe, consumisme, política o Art, en definitiva de la vida, d’una manera desenfadada i carregada de sentit de l’humor, però que ens fan reflexionar.

Partint d’objectes quotidians, com un vell rellotge trencat o escultura de lladró, crea micro móns aparentment amables i divertits, però que tanquen una crítica social mordaç. En cada peça ens mostra una situació concreta, parada en el temps, com si fos un simple fotograma d’una pel·lícula, el principi i la fi ho escriu l’espectador. Tant és així, que fins i tot ha arribat a envasar les seves escultures en pots de vidre, convertint-les en petites càpsules del temps.

Apropar-se a l’obra de Juanjo Fuentes és endinsar-se en un joc on tot pot succeir i que ens convida a imaginar, criticar, riure i pensar.

Ángeles Ramos Santiago

juanjo fuentes

www.juanjofuentesediciones.com