pere adrover

Després d’un parèntesi en Pere torna. Amb els seus paisatges. Ara però, despoblats, despullats de cocodrils, mosques i altres monstres. Embastats des del fons d’una merceria. Amb vetes i regalims de colors pop. Torna amb els seus paisatges verd cuina, cel restroom, carabassa butà.

Pere Adrover Fullana (Campos, 1973)  va començar les seves classes  de pintura al taller de Trinitat Jaume, després  va aprendre les tècniques del gravat al Molí
d’en Xina amb Víctor Andreu. Al 1998 va realitzar la seva primera exposició individual a Palma a la Galeria Efímera. Un any més tard va presentar els seus quadres juntament amb l’escultor Jaume Canet a la
Galeria d’Art es Porxo. Al 2000 va exposar els seus treballs a la Galeria d’Art Matisos de la Colònia de Sant Jordi, el mateix any va guanyar el certamen de pintura de la Fundació Barceló.

Les seves obres s’han exhibit als Ajuntaments de Calvià, Andratx i Manacor; així com a l’Oratori de Sant Blai i al Casal de Can Pere Ignasi de Campos. Ha participat en exposicions col·lectives i individuals a la Galeria Cunivm d’Inca i la Galeria Fran Reus de Palma.

pere adrover