2monos

Hidroscopía/Higroscopía | 2monos amb Diego Alvarez ‘Basajaun’, Uwe Schüler, Jördis Drawe i Wolfgang Dorninger.

Hidroscopía/Higroscopíaes una instal·lació interactiva en la qual el públic podrà interactuar amb l’obra experimentant en viu el seu propi mapa sonor, jugant amb elements com la sal, l’electrònica i la humitat.

Per a la realització de la part electrònica de l’obra, el col·lectiu 2micos col·labora amb els artistes sonors Diego Alvarez ‘Basajaun’, Uwe Schüler, Jördis Drawe i Wolfgang Dorninger.

Els materials higroscòpics sempre tendeixen a aconseguir un equilibri amb l’ambient que els envolta. I l’humà?

2monos

2monos neix l’any 2009, a 4mans. És un projecte híbrid, acte produït i conceptualment lliure, nascut entre una arquitecte i un escultor, en l’intent de desafiar totes etiquetes preestablerta d’art/disseny/arquitectura i afinar el subtil camp existent entre elles.

Ha participat al programa de projectes Artístics Tecnològics del ECT Casal Solleric amb la instal·lació Átopos (Palma de Mallorca. 2013), on ha estat seleccionat com a projecte resident; en la primera edició d’ARTNIT_Campos (Mallorca 2012), amb un projecte interdisciplinari a través de la performance EatArtbre; a l’Exposició Variacions sobre sòlids platònics. Elements on experimenten amb la percepció de la matèria i la seva projecció a través de la forma, la llum i el moviment (Bassano del Grappa, Itàlia. 2012); ‘Constel·lacions. Arquitectura de llum’ en la Fundació López-Fuseya i Palmyra Sculpture Centri (Palma de Mallorca. 2010 i 2014); i a la galeria-showroom Louis 21 amb AD-Arquitectural Digest (Palma de Mallorca. 2010). Entre uns altres, participa en el col·lectiu LiniaD per DissenyDeixalles (Palma de Mallorca. 2011) i Brossaction amb AA:tomicLab (Mallorca. 2013).

Acaba de presentar ‘Hidroscopía / Higroscopía’ (‘Lloc i memòria’ Ses Salines-Mallorca, 2014), una instal·lació interactiva.

www.2monos.com