coral sant julià

8 de desembre de 1976. Neix el primer cor polifònic i mixt de la història de Campos. Ho fa des de dins les entranyes de la Parròquia Sant Julià de Campos consagrant-se com a coral parroquial. Des dels seus inicis ha anat combinant la seva activitat litúrgica amb la profana, oferint tradicionals concerts, trobades amb altres corals d’arreu de Mallorca i viatges a altres indrets del Món. Fa uns anys ha adoptat com a propi el gènere de cantata escenificada per donar un altre aire més dinàmic a l’aportació que fa la Coral a la cultura musical de Campos. Les darreres cantates han estat “El nou món” (2012), “M’agrada Nadal” (2012) i “El gran misteri” (2013).

Presentada com a proposta artística d’aquesta nit, la Coral Sant Julià s’enlairarà per tocar els somnis de puntetes. Des d’una balconada amb vistes a la Plaça de Can Pere Ignasi s’escoltaran les obres de Luis Eduardo Aute, Andrew Lloyd Webber, Donovan, Reuben Morgan i Txarango. Cançons a l’auba, a l’amor, als colors, a Déu i a la il·lusió.

Quan tot s’enlaira toc els somnis de puntetes.
Junts podem arribar més lluny!

Cantaires: Aina Maria Manresa, Ana Mari Mercadal, Biel Mas, Cati Roldán, Esperança Pomar, Fina Serrat, Francisca Mas, Inès Mas, Joana Garcias, Juana Maria Monserrat, Juanita Martorell, Magdalena Ballester, Magdalena Sbert, Margalida Lladó, Maria Bover, Maria Mascaró, Maria Mercadal, Maria Miquela Bujosa, Maria Vadell, Miquel Adrover, Miquel Galmés, Miquel Oliver, Miquel Pons, Miquela Mas, Pep Gomis, Sebastià Melià, Sebastià Pere Adrover, Teresa Almodóvar i Xus Ginard.

Pianista: Joan Laínez

Directora: Magdalena Rigo