leo peralta

Tirar la vista enrere, i tornar al temps present, encastellant en forma d’il·lustracions digitals, acrílic o oli sobre llenç, els personatges, esdeveniments i elements que van marcar un moment, o que marquen l’actualitat que ens competeix, és una labor que Leo Peralta (Màlaga, 1976) aconsegueix perfectament en les seves obres. Anatomia i sensualitat s’uneixen per intentar donar explicació de forma gràfica a icones que per les seves accions positives o negatives són reconeguts per la història, o importants per al propi autor.

De formació autodidacta, amb una important carrera en el camp del disseny digital i la il·lustració, la creativitat de Leo Peralta també es veu afavorida per referents tan significatius com Eric Fortune, Alex Gross, Man Ray o René Magritte.

Leo Peralta manté viva la iconografia Pop, dotant-la d’una estètica molt més fosca i decadent, i en conseqüència, escapant del colorisme i la banalitat pròpia d’aquest llenguatge, inspirant-se para la seva execució en il·lustracions d’anatomia, imatges extretes de la web, pel·lícules, o fotografies de moda, entre uns altres. La seva capacitat de crear és màxima, i el seu segell personal és indiscutible; el resultat són obres carregades de simbologia, capaces d’explicar a l’espectador què veu al seu al voltant i com ho veu, fent-ho partícip de les seves pròpies inquietuds.

Great Oh!

 

Leo Peralta, artista multidisciplinari nascut a Màlaga en 1976 (disseny digital, collage digital, il·lustració digital, llenç, escultura, fotografia) de formació autodidacta.
Influenciat per iconografia pop.
Revisita els clàssics, actualitzant-los de forma personal.
Els seus treballs apareixen en diverses publicacions.
Alguns dels seus últims treballs han estat triats per Warner Music Spain per il·lustrar els singles de llançament de l’àlbum “La Mecànica de l’Impacte” de la banda Islàndia.

KISS ME GOODNIGHT by Leo Peralta ARTNIT