quatre de cor

El cor de cambra “Quatre de Cor” es un grup de nova formació (2013) que va sorgir amb la idea originaria de reunir alumnes de cant del professor Guillem Grimalt, tot i que dins els seus membres hi ha professors de música, i membres d’altres formacions musicals, que canten des de sempre.

Es defineix com un cor de repertori molt divers que va des de la música antiga,(Ave Maria de T. L. de Victoria) passant per la clàssica (Lacrymosa de Mozart), gospel, per arribar a la música actual.

Es presentaren al públic per primera vegada amb una peça de música sacra, però d’autor contemporani (Missa Brevis de Jacob de Haan). El primer concert va ser a l’abril de 2014 a Muro acompanyats de piano. Al maig, actuaren amb la Banda de Música Municipal de Campos amb la mateixa peça i altres polifonies.

L’agrupació ha anat creixent des del seu inici, incorporant membres de totes les edats: Clàudia Aguiló, Apol·lònia I. Barceló, Carol Dawson, Aina Escandell, Maria Miró, Francisca Mulet, Margalida M. Roca, Dolors S. Giménez, Carme Redón, Teresa Albiol, Coloma Ginard, Eva Vegara, Pedro Fuentes, Sebastià Melià, Miquel Mulet, Santi Pérez, Pere Abrines, Pep Alcón, Joan Antich, Joan Nadal, Jaume Sastre. Pianista: Miquel Mulet. Director: Guillem Grimalt.

_MG_9247